Këto janë 14 nga virtytet që nëse i bëjnë të dashurin tuaj partnerim ideal.

1. Është shumë i sjellshëm me familjen tënde

Të kesh një marrëdhënie shumë të mirë me vjehrritë nuk është gjithmonë e lehtë, kështu që kur e gjen dikë që shkon mirë me prindërit e tu. Mbaje!

2. I mbështet veprimet e tua

Kur e ke dikë që i mbështet veprimet e tua pa i interesuar asgjë, dhe është me ty në të mirë e të keqe, atëherë kjo është shumë e rrallë. Jo çdo kush e bënë këtë gjë.

3. Te bën të qeshësh

Ti e di, ajo formë e të qeshurës që të dhemb barku. Nëse i dashuri yt të bënë të qeshësh në këtë mënyrë, mos e lë të ikë.

4. Nëse të përqafon shpesh herë dhe pa kurrëfar arsye

Puthjet dhe përqafimet spontante si dhe rastet kur të tregon se të do në publik janë shenja të një dashurie të madhe ndaj teje.

5. Flet për të ardhmen

Nëse i dashuri yt flet për një të ardhme me ty si dhe për të jetuar i lumtur pranë teje, atëherë ke fituar çmimin kryesor.

6. Kujdeset për ty

Kur sëmurësh ose kur ndjehesh e dëshpëruar, nëse i dashuri yt gjithmonë është aty për ty, atëherë është ideali, ai i ëndrrave të çdo vajze.

7. I do defektet e tua

Mund që të mos i pëlqej diçka te ti, por i dashuri yt ndjen që nuk do të ndryshojë asgjë. Për të je perfekte dhe këtë ta thotë për çdo ditë.

8. Të bën të buzëqeshësh

Nëse i dashuri yt të bënë të buzëqeshësh vesh me vesh sa herë që e sheh, atëherë ai është çelësi i lumturisë tënde dhe dikush që definitivisht duhet ta ruash.

9. Bën sakrifica në lidhjen tuaj

Duhet të jetë një tip shumë i veçantë nëse ai bënë sakrifica në lidhjen tuaj. Nëse e ke gjetur dikë të tillë, atëherë, mos e lë të ikë!

10. Për të je qendra e botës

Dikush që i vendos nevojat e tua të para, dhe është gjithmonë i gatshëm të dëgjoj për çka do që ti do të flasësh, atëherë ky person në asnjë mënyrë nuk duhet humbur.

11. Është shumë i dashuruar pas teje

Nëse i dashuri yt është i gatshëm të shkoj deri në fund të botës për ty, dhe do të bëntë çka do qoftë për të të bërë të lumtur, atëherë na beso kur të themi se është dikush që duhet ta mbash në jetën tënde.

12. Është shumë i ëmbël dhe reflektiv

Të kesh në jetën tënde një burrë që me të vërtetë brengoset dhe të do, kurrë mos e lërë të shkoj.

13. Nuk fle pa e zgjidhur problemin pas një përlarje

Nëse partneri yt është mjaftueshëm i pjekur, për të mos i vazhduar vibrimet negative, dhe tenton të i rregulloj  mosmarrëveshje me ty para se të flejë atëherë duhet të e mbash në jetën tënde.

14. Të bën të ndihesh shumë e dashuruar

Nëse e ke atë ndjenjën e ëmbëlsisë dhe ngrohtësisë kur je afër tij, atëherë e di se je pafundësisht e dashuruar dhe se e ke gjetur të duhurin. Mos e lë të ikë.