Ky është momenti dramatik kur rrufeja godet një shtëpi.

Çasti i frikshëm u kap nga një kamerë e sigurisë të një shtëpie përgjatë rrugës.Në pamje shihet rrufeja e cila bie si flakë dhe godet direkt shtëpinë.Pas kësaj nga shtëpi vërehet të dal tym.

Fatmirësisht banorët nuk ishin në shtëpi gjatë kësaj kohe.

Ngjarja ndodhi në “Daytona Beach” në Florida.