Rusia është duke u përgatitur për Kupën e Botës që do të mbahet këtë verë. Një bordello me kuklla seksi në Moskë ka hapur dyert dhe do të tërheqë tifozët që do të udhëtojnë për të ndjekur skuadrat e tyre.

Lolita, Sasha, Alisa dhe Isilel, presin klientët e parë, për t’i dhënë sa më shumë ngjyra këtij evenimenti madhështor. Mediat ruse tregojnë se dhomat kushtojnë nga 20 deri në 35 euro për një orë.

Stafi i hotelit të Kukllave mendon se mund t’i vizitojë edhe ndonjë futbollist, nëse i jep leje trajneri, ndërsa pritet dyndje gjatë Botërorit.

“Presim dyndje gjatë Botërorit nga të huajt. Por, mendoj se do të na vizitojnë edhe futbollistë, nëse i jep leje trajneri”, thonë pjestarët e stafit të hotelit.