Hudhra dhe mjalti në moment të parë ju duket si diçka e çuditshme, por kombinimi i këtyre do të bëj mrekulli në trupin tuaj.

Kjo fillimisht do tu përforcoj imunitetin.

Hudhra ka shumë përfitime fal vetive antioksidante. Kjo përbërë me shumë materie ushqyese, ndërsa përmban edhe vitaminë B6, C, selen dhe fibra

Mjalti është si luftues i shumë sëmundjeve. Ka antioksidantë të lartë dhe përbërje antibakteriale.

Pastroni thelbinjët e hudhrës dhe vendosni në mjaltë të rrinë për disa ditë. këtë përbërje konsumojeni çdo ditë, ndërsa do të jeni të befasuar me rezultatin.

Shikoni videon e plotë për të kuptuar më mirë procesin.