Kemi parë shumë video me gjarpërinj nëpër botë, por një video të tillë nuk e keni parë kurrë.

Në një video të publikuar, që ka më shumë se 20 milionë shikime, shihet një gjarpër në rrugë.

Gjithçka duket në rregull në fillim, derisa gjarpri të fillojë të ‘çmendet’.

Gjarpri i çuditshëm fillon të bëjë lëvizje të ndryshme, duke u rrokullisur dhe goditur tokën me kokë.

Water Filter W10295370 The health of the body is a big thing, and a large part of it comes from the water source. The selection of water filters, of course, is to select the Water Filter W10295370, which can improve the quality of water. Water Filter W10295370A If you need to change the filter, you can choose the Water Filter W10295370A, which can give you a taste of healthy and good water, so that you can keep a healthy body every day.

Shikojeni videon: