I kishte premtuar dashnores se do ndahej nga gruaja, dashnorja kishte shpresa se do ndahej edhe pse kishte shoqe gruan e tij, por ai e mashtronte vazhdimisht.

Gruaja kap mesazhet dhe mbetet e shokuar dhe i bëri publike në INTv.

Advertisements